Gratis Aanmelden

Neuken met sexy dame

Korolla (44)

Mijn handicap... Hoi leuk dat je op mijn profiel kijkt. Nu hou ik van eerlijkheid en wil dan ook direct vermelden dat ik een vrouw ben met een handicap. Door een infectie is een deel van mijn rechterarm geamputeerd. Opzich goed mee te leven hoor, alleen vinden de mannen het vaak niet zo fijn. Dat is tevens ook de rede dat ik geen relatie heb, jammer want de rest van mijn lichaam functioneer prima :-) Ooit kon ik er boos om worden, die tijd is geweest en daarom nu opzoek naar mannen die er geen p

Maak contact met haar
  1. Naam: Korolla
  2. Leeftijd: 44 Jaar
  3. Woonplaats: Terherne
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: DonkerBlond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Neuken met sexy dame Korolla van 44 uit Terherne, Friesland
Hierbennik (36)
★★★★☆
Geil sletje is dringend op zoek naar verwenning. Je bent een man die dringend op zoek is naar een sletje om grondig te verwennen en te laten verwennen. Je kan op regelmatig afspreken met mij en je hebt er geen problemen mee dat onze relatie puur rond seks zal draaien. Wij genieten van elkaars lichaam en in het bijzonder van mijn tieten. Ik hou ervan als je jouw pik tegen mijn tepels kletst en gelukkig voor mij ben jij ook wel redelijk dominant! Dus , laat maar komen hoor!
Naaien met geile dame
E5ther10 (33)
★★★★☆
Ik ben op zoek naar een vriend zonder verplichtingen Ik ontmoet hier graag iemand die discreet, eerlijk is en van lol houdt. Een no-nonsense vriend, waarin hij mijn metgezel zal zijn in de meeste van mijn activiteiten buitenshuis. Ook zou hij medelevend en met gevoel voor humor moeten zijn.
Dating met lekkere dame
Nichella (39)
★★★★★
Wil jij dit lekkere lichaam? Bruin haar, bruine ogen en nog een top lichaam ook! Ik hou van sex en alles wat erbij komt kijken. ook fan? kom dan in contact met mij.
Afspreken met geile dame
ToetieMoetie (37)
★★★★★
Ik wil je zaad proeven Hmmm ben jij net zo geil als ik ben?? Lijkt het je wel lekker om eens lekker tussen mijn borsten te neuken en dan spuiten over mijn gezicht en in mijn lekkere mondje klaar te komen?? Ik kan niet wachten om je zaad te proeven!
Vrijen met mooie dame
Maryana (37)
★★★★☆
Heb jij veel zaad? Ik ben zo vaak geil en geen man in de buurt, helaas. Ik ben al een tijdje alleen en ik kan er niet meer tegen. Laat dat heerlijke zaad maar lekker stromen in al mijn gaatjes. Ik zoek wel een man die veel zaad heeft, want daar ben ik gek op.
Neuken met hete dame
Dimi2018 (38)
★★★★★
Mag ik jouw geheime wapen vastnemen? Ik zoek naar een fijne kerel die zijn weetje weet en niet alleen maar zit te wachten tot een meisje zijn handje vast houdt. Er zijn andere dingen om vast te houden. Mijn slanke lichaam bijvoorbeeld.
Daten met mooie dame
Chantal
★★★★★★★★★☆
Ik word over een tijdje geopereerd en ik zoek iemand die gedurende 3 weken op mijn hond kan passen. Ik heb geen geld voor een vergoeding, maar ik bied mezelf aan, zoveel als je wilt.
Huisdier verzorgen (Klus van 4 uur)
Gerjanne
★★★★★★★★★☆
Mijn bed moet een etage naar beneden en dat lukt mij nooit alleen. Als je mij helpt en het staat er, kunnen we het meteen testen, bij wijze van beloning voor je hulp..
Verplaatsen meubel (Klus van half uur)
Evelien
★★★★★★★★★☆
Ik ben gescheiden en woon nu alleen in een appartement, maar dat is nogal duur allemaal en ik heb niet het geld om verhuizers wat dingen naar boven te laten brengen..
Matras naar etage dragen (Klus van half uur)
Lexi
★★★★★★★★★★
Lieve man gezocht die mijn tuintje wil komen doen, want ik kan er nauwelijks meer doorheen lopen vanwege het onkruid. Ik wil je graag vergoeden met seks, want ik heb geen geld meer.
Onkruid wieden (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates